Den holländska fluffen...

... var lite sur för att han inte fick vara med i inlägget nyss, så här kommer lite bilder på honom:

     


Och hans härstamningsbevis kom idag också, coolt med holländska : )

 

Min tråkiga kväll

     

Slö lördag

Det blev utgång igår, på Corona av alla ställen. Både jag och Emma har lite knappt om pengar så det blev billigast att hålla sig inom universitetsområdet. Träffade Emmas kompis samt hans kompisar och så kom min kompis som precis flyttat upp till Umeå, har bara pratat med honom via nätet tidigare. Men det var trevligt att träffas "in real life" så att säga. Hade en kul kväll, blev mycket röjande på dansgolvet, några drinkar och trevligt umgänge. Sov över hos Emma på Nydala, klev upp kl 12 och for till Mariehem för att äta sedvanlig bakismat: pizza! Gott var det!

I dag händer inte alltför mycket, jag ska ha en lugn och skön hemmakväll tillsammans med Max.Han blev så glad då jag kom hem. Nu skuttar han omkring i lägenheten och mår gott.

Så här ser min dag ut:

     


Återkommer eventuellt senare, nu ska jag se om det går något intressant på tv.


Just dance

Usch, nu har det gått alldeles för lång tid sen jag sist uppdaterade bloggen. Har haft mycket att göra, men ska bättra mig :)

Förra helgen hade vi insparkssittning för termin 1 på Läkarvillan, det var en jättekul kväll! Trevligt folk, hyfsad god mat, bra musik och goda drinkar ;) Veckan har ägnats åt att plugga inför diverse seminarium, ska ägna socialkonstruktivism några timmar idag. I kväll blir det party, jag och Emma ska ut. Troligtvis blir det Invito. 

Ovan nämnda duo tog en höstpromenad i tisdags för det var ett sådant härligt höstväder. Vi gick nog i närmare 2 timmar, riktigt skönt!

.         

Ja, hösten är nog den bästa tiden på året, åtminstone då det är fint väder. I morse var det inte lika kul kan jag ju säga. Vaknade av mig själv kl 05.17 (varför kan jag inte sova?), åt frukost och begav mig till IKSU (Umeås träningsanläggning, största i Norden dessutom). Tränade en dryg timma med J, och då jag skulle gå tillbaka fullkomligt öste regnet ner och det blåste något så kopiöst. Fy tusan vad jag frös! : ( På så sätt är hösten också den sämsta tiden på året, för jag hatar verkligen att bli blöt och kall.

Nu ska jag fortsätta röja lite här, håller på tvättar så jag passar på att städa också. Sedan blir det plugg!


Socialpsykologi och ny hårfärg

Mmm. Vi har börjat med momentet socialpsykologi i måndags och det är väldigt intressant. Spännande att läsa om hur vi människor interagerar med varandra och att vi liksom "skapar" vårt jagmedvetande genom andras uppfattning om en själv... hmm, låter lite komplicerat kanske, men ack så spännande. Nåväl. Efter föreläsningen åt jag lunch med A och M, det var trevligt. Sedan drygt en timmes plugg på Lindellhallen, men var så sjukt trött så det blev att gå hem, IKSU en snabbis och sedan mat. Somnade efter jag ätit och sov nån timme.

I morgon är det självstudier som gäller, men vi har ett grupparbete att göra så det blir nog att gå till skolan efter lunch.

Tänkte jag skulle visa hur mitt hår ser ut nuförtiden, börjar gilla färgen riktigt mycket nu:


Morotshuvud

Ja, det är jag nu efter att ha varit hos frissan och ljusat upp håret. Det är verkligen orange, men ska lägga i en röd toning så blir det jättebra. Anledningen till att det är så ljust nu är just att jag var tvungen att bleka det för att få det där kopparröda jag vill ha. Så det var värt dyra pengar, även om det är hyfsat "neon-orange" nu :P

Sitter och skriver hemtentan på Lindellhallen just nu. Har införskaffat mig en liten bärbar dator från Asus. Den var en bra investering då man faktiskt kan ha med den på föreläsningarna, då den är så liten.


RSS 2.0