Ännu en lång sovmorgon

Vad jag sover länge nuförtiden. Och mycket. Har sovit säkert 11 timmar per natt. Man sover bra här hemma. Drömmer knasigt gör jag också. I natt drömde jag att jag var på jobbet och ingen chaufför dök upp så jag fick köra Norrlandskusten från Sundsvall till Härnösand typ, sen tyckte jag att det blev för jobbigt. Frågade då om någon av resenärerna hade busskort och då var det en man som vanligtvis körde mellan Övik och Husum som tog på sig att köra fram till Övik. Sen minns jag inte vad som hände, men sjukt läskigt var det att sitta bakom ratten på ett så stort fordon. Undrar vad drömmen betyder?

Dagens plan är att hämta andra delen i Mari Jungstedts kriminalbokserie av Sandra. Det är bara den och den sista boken som jag inte läst. Kan starkt rekommendera allihop. Sen borde jag verkligen försöka skriva rapporten men motivationen är ungefär noll. Har tid på mig nästa vecka, får göra ett ryck då istället. I morgon åker jag hem till Umeå igen, lite blandade känslor som vanligt.. Men kul att få vistas i sin egen lägenhet igen. 

Nej, nu ska jag fixa till mig lite innan jag far iväg.

 

En dag i stugan

Har spenderat dagen i finska Lappland, i vår stuga. Vi kom dit kring halv tolv. Promenerade en sväng med min syster, åt finsk grillkorv och tog en riktig vedeldad bastu sen. Tänkte ta ett dopp i sjön men det började blåsa riktigt kallt så jag avstod. Otroligt skönt med äkta finsk bastu :) Jag tog en del bilder men tyvärr har jag glömt min usb-kabel till mobilen i Umeå.

Ikväll har jag sett herrarnas 100 m final och inte helt otippat var det den fantastiske Usain Bolt som satte världsrekord. Vilken talang han är!

Resten av kvällen ägnas åt zappande i tv-soffan. Ljuva ledighet.


Lika som bär

Ja, ovan ser ni den svenska skådespelerskan Amanda Ooms och under den australiensiska skådespelerskan Melissa George. De påminner om varandra tycker jag.


 

I denna ljuva sommartid

Eller det börjar ju visserligen närma sig höst. Skönt, jag gillar hösten. Har varit dåligt med uppdateringar nu under sommaren. Så mycket annat som upptagit min tid. Massa jobb på bussarna bland annat. Nu är jag dock hemma i Tornedalen och vilar upp mig. God mat, kaffedrickande på altanen, umgänge med kompisar och familjen, bilkörning, bokläsning och bara allmänt slappande. Otroligt skönt! Dock börjar verkligheten (dvs skolan) göra sig påmind också, måste skriva klart slutrapporten i gruppsykologin, men det hinns än. Deadline är inte förrän 15:e sept.

Ska ta och maila lite foton på lillkaninen Mio (som jag döpt om honom till). Han är det sötaste som finns (ja med delad plats med Max och A då förstås :P)

Adíos.

RSS 2.0