Skola och träning

Det har dagen ägnats åt. Ska skicka in mina kompletteringsuppgifter i morgon, vill ha klart dem innan praktiken drar igång. Träffade syster för en snabb lunch, det var trevligt. Senare på eftermiddagen for jag och körde ett body pump pass på Iksu, fy tusan så tungt det var! Har träningsvärk i hela kroppen. I morgon blir det gym och lite konditionsträning. Så skönt att äntligen komma igång med träningen igen efter alla förkylningar och dyl.

A var precis på väg till jobbet när jag kom hem vid 18.30. Det är lite trist att bara mötas i dörren... kommer att bli ensamt utan honom när jag flyttar upp till byn, speciellt nu när vi bott tillsammans ett tag. Buhuu! :( Nå, Ezio och Lady får hålla mig sällskap (och päronen också såklart, men de är liksom inte lika gosiga :P )

Nu sitter jag och förbereder lite inför seminariet i morgon, sedan ska jag se "What Not To Wear", det har blivit en rutin att se den varje vardagskväll. Tycker det är kul att se hur människorna med taskig klädstil förvandlas, inte bara rent utseendemässigt utan också inombords med ökat självförtroende osv.

-*-
Bara för att jag är så bra :P


Spiritum Spiritus / Alla Hjärtans Dag

I går var jag och Emma på Läkarvillan och tillställningen Spiritum Spiritus. Var en helt okej kväll, trots lite feber. Träffade trevligt folk, både psykolog och läkarstudenter samt övriga. Kul att dansa till bra musik också.

Mår faktiskt ganska bra idag, har haft feber tidigare men tror det är på väg bort nu.

Så här såg jag ut igår (suddig bild):


I dag är det ju alla hjärtans dag och se vad min finaste A kom hem med:

Nu ska vi äta rödspätta med potatis och sockerkaka till efterrätt :)
Fredagsmys

Yes. Vaknade vid tiotiden, mailade in min populärvetenskapliga artikel som var en reflektion kring novellfilmen Höstmannen som är inspelad i Övertorneå och hur synen på psykologer är i Tornedalen. Vet inte alls om den ens kan klassas som populärvetenskaplig, men den duger väl för en publicering i NSD åtminstone :P Det är mitt försvar om den får kritik för att vara för "lättskriven". I NSD och Haparandabladet är det minst sagt låg klass på skribenternas artiklar. Tyck ja då (västerbottniskt inlandsuttal).

Här i Hissjö har solen visat sig idag och det var ju förstås tvunget att ge sig ut på en motionsrunda. Skönt att vårvintern börjar infinna sig. Ljuset gör en piggare.


(Bild från dagens promenad)


I kväll ska jag inte göra många knop. A är långledig så vi ska ägna kvällen åt att se film och bara mysa. I morgon ska jag dock på fest. Tänka sig, kan inte ens minnas sist jag var på party! Nå, ska ut med Emma och förfesten blir hos henne innan vi drar till Läkarvillan för att gå på eftersläppet av "Spiritum Spiritus" som är en sittning för läkar-och psykologstudenter. Knyta kontakter och skapa en brygga mellan våra program. En god idé enligt mig. Hoppas på att få röja rejält på dansgolvet och svepa en och annan drink ;) På söndag ska jag ev. till Tavelsjö och hälsa på M, hon är kattvakt där. Mys med kissarna Tusse och Einar kan inte bli fel :)

Nej, åter till soffläge.

Trevlig helg på er få som läser min blogg!
9:e februari

Och jag är bara trött hela tiden! Nu har jag åkt på en förkylning så jag försöker att ta det lugnt idag. Skönt att slippa åka in till skolan.

Mamma var här förra helgen. Vi gick på stan och shoppade och åt på Great Eastern på kvällen. Hittade tröja, 2 tunikor, strumpbyxor, håraccessoarer, liten partyväska m.m.

Denna tunika från Kling var jag bara tvungen att köpa, tycker den är fin men det var mest motivet jag föll för; en liten niiinis! ;)
Ezio den lille huliganen roar sig med att skvätta kiss över halva köksgolvet så igår satte A upp bitar av pappkartonger så att de blev som väggar runt buren. Ezio såg lite snopen och förnärmad ut över att vara instängd. Men vi kan inte ha kiss på golvet hela tiden, man får torka upp varje dag :/

Här är i alla fall en bild på sötpluppen, han ser lite evil ut:
Nu ska jag försöka skriva den här förbannade populärvetenskapliga artikeln, total idétorka vad gäller val av ämne. Suck. Nå, måste komma igång åtminstone.


Konstant snöande

Det verkar aldrig vilja ge sig. Börjar bli trött på vintern och kylan. Visserligen är man ju som svensk aldrig riktigt nöjd, det hör liksom till den svenska mentaliteten. På sommaren sitter jag säkert här och klagar över att det är så varmt.

Dagen ägnas åt att skriva på diverse inlämningsuppgifter. Jag, Johan och Andreas ska hålla i ett föredrag för en klass på folkhögskolan, så vi har en del att förbereda. Ämnet är gruppsykologi och jag hoppas att de ska tycka att det är intressant.

Annars är jag exalterad över att få fördjupa mig i systemisk intervjumetodik och klinisk barnpsykologi inför praktiken! På BUP i Kalix jobbar de systemiskt så det ska bli himla intressant att få prova på!

Det får bli ett kort inlägg, ska fortsätta skriva och sen borde man ju försöka äta något.

RSS 2.0