22:a juli.

Idag är jag sådär megalycklig, mycket beroende på att jag varit och ridit Harka ute. Hon är så himla fin och framåt ute, men hon lyssnar bra på hjälperna. All stress som jag kände innan ridturen var som bortblåst, hästar kan verkligen få en på bra humör!

Efter att ha varit i stallet åkte jag till Hissjö där vi fick besök av E-L och M. Vi satt och drack kaffe en stund innan jag begav mig mot IKSU för ett pass på gymmet. Skönt var det!

På lördag, alternativt söndag åker jag och A ner till Sala och sedan vidare till Töreboda. Ska bli roligt att komma iväg.

Avslutningsvis bjuder jag er på en bild på Harka och hennes kompisar Fína och Silfra:
HARKA frá Blöndous

Ja. Idag har jag varit och provridit en islandshäst som jag troligtvis kommer att få bli medryttare på. Harka heter hon och är ett underbart svartsilverskäck-sto. Provade henne i skritt, trav, tölt och galopp. Galoppen gick det sisådär med, tydligen är det knepigt för islänningar att galoppera på bana då de blir lite ostadiga i sin rytm och gärna vill dra inåt banans mitt. Sandra sa att det brukar gå bättre när man rider i skogen. Förhoppningsvis får jag prova att rida ut henne i skogen i veckan, innan jag och A åker söderut.

Så här ser hon ut:
Som sagt, helt underbart att få rida igen! Ska prova det här med medrytteri ett tag, så får man se om det passar en eller om ridskola funkar bättre. Vill gärna gå kurser för instruktör också, det är alltid nyttigt.


RSS 2.0