Gott Nytt År!

Skickar en sista hälsning från 2011. Hoppas allihop har en fin nyårsafton och att år 2012 blir ett fantastiskt år! Vi har firat med vin och god mat här hemma, vill hålla koll på Robin så att han inte blir alltför rädd av nyårsraketerna. Han ligger dock och sover i lugn och ro och verkar inte särskilt brydd, än så länge.

Det roligaste med 2011: 

- Att jag och H förlovade oss den 22/11.
- Evamirs Robin Hood kom in i vårt liv - den mest underbara hunden. 
- Att jag lärde känna två fina tjejer i klassen; L och E. 
- Vi fick vår underbara lägenhet på Nydalahöjd. 


Det sorgligaste med 2011: 

- Min morbror gick hastigt bort i hjärtattack. Sorgen är stor, vila i frid. 


År 2012 blir ett spännande år, det innebär bl.a. följande:

- Jag tar äntligen min psykologexamen efter 5 års studier!
- I och med ingång till arbetslivet så blir det förmodligen flytt, vart det bär av vet jag inte än.
- Utveckling av hunden med diverse kurser, vi ska testa agility bland annat. 


På det stora hela var 2011 ett bra år, hoppas att 2012 blir lika bra.
-*-Ishalka

Kom hem till Umeå i måndags kväll och vad möts man av? Jo äckel-halka och enorm blåst kryddat med regn. Fy säger jag! Kusten är trist på så vis att det gärna vill bli halt. I Jämtland där vi spenderade julen var det massvis med snö och några minusgrader. Vi tog en härlig morgonpromenad upp till Risselås. Det var helt underbart vackert med solen som just rest sig över horisonten och så knastrar det så härligt under skorna då man går. Jag är en obotlig norrlänning, skulle nog aldrig trivas söderut någon längre period. 

Åkte hem lite tidigare än H eftersom jag har en del plugg att fixa plus en grej i skolan redan nästa vecka. Kändes lite trist men jag kan inte koppla av om jag vet att jag har saker att göra. Robin följde såklart med matte och bussresan gick jättebra. Han är så duktig! 

De här dagarna har jag ägnat åt att läsa artiklar inför examensarbetet som ska skrivas nästa termin. Har även en del att förbereda i barn-och ungdomskursen. H kommer hem ikväll så jag och Robin ska möta honom vid IKSU om han inte tar taxi. Jag har även varit på promenader med lillen, försöker träna på att han inte ska dra i kopplet men det går sådär. Men överlag sköter han sig bra, han är ju fortfarande ung. 

Mysigt att H kommer hem ikväll, har saknat honom!

RSS 2.0