Nä, så här ska det int' va ju.

Gårdagen: Migrän från helvetet beroende på stela axlar och nacke. Trodde seriöst ett tag där att jag skulle dö, för synen blev konstig och huvudet kändes som att det skulle explodera. Med andra ord blev det inget flyttande av grejer utan istället en iskall handduk över pannan och sova kl 21. Vaknade inte förrän kl 10.30 idag, men då kändes det bättre. I morgon ska jag ringa sjukgymnasterna på Ålidhems vårdcentral så får man hoppas att man får några behandlingar. Att gå privat är svindyrt och inget som en student har råd med, tyvärr. 

I.ö kommer våra sängar i morgon mellan 17 och 22, äntligen får man sova i en bra säng. Naprapaten på IKEA har provat ut den speciellt för min rygg och nacke, så jag hoppas att det blir bra. Lovade ju att lägga ut lite bilder på finaste Nikki när hon var hos mig, här kommer de:


Visst är hon söt?

I dag ska vi nog köra lite grejer dels från H's lägenhet och dels från min, så det inte blir så väldigt mycket att köra sen då mamma och pappa kommer ner. Och i dag är också en speciell dag, för idag den 22:a juni firar jag och H 6 månader tillsammans. Hoppas på många fler tillsammans med min rakas (älskling på finska) :) 19/6-11: det tar sig

Med vår nya lägenhet. Vi fick nycklarna i förra veckan och sedan dess har vi burit över en del mindre grejer plus kartonger, en hylla, lampor, stolar och Ezios bur. På onsdag kommer våra sängar från IKEA och då kan vi flytta över tv m.m för sen är det inte länge tills mina föräldrar kommer ner och hjälper oss flytta de större möblerna. 

Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu:


Välkommen till H. Edin och L. Fors :)

Hallen. 
Passagen (hallen och badrummet till vänster, klädkammaren rakt fram, köket och sovrummet till höger, från bilden sett)
Köket med sin lila tapet som vi ska få utbytt, dock i samma kulör: 

Köket, annan vinkel med skittråkiga vita skåpluckor, som vi ska få utbytta till hösten. Det blir björkfärgade luckor och gråsvart bänkskiva. Tror det blir riktigt snyggt. Splitterny kyl och frys. Nu ska det börja lagas ordentlig mat varje dag ;) 

Vardagsrummet med ljusgrön tapet (observera det söta lilla fönstret till höger): 

Vardagsrummet annan vinkel. 

Balkongen, stor och rymlig: 
Klädkammaren. Så fantastiskt bra att bara kunna stuva undan kläder och saker man inte vill ha framme: Sovrummet med gul tapet som vi förhoppningsvis får omtapetserat. Färgen är inte den snyggaste enligt min smak, men den duger: 
Och så badrummet:

Kolla in färgerna: 

Tror det blir väldigt bra när det är helt klart. Skönt att få ta flytten lite i taget, det är nog stressigt ändå.
-*-

Kvällens låt
Patrick Watson - Big Bird in a Small Cage Hetta

Herregud vad varmt det är här i Umeå. Och helt vindstilla (!).  Men man ska inte klaga, redan nästa vecka blir vädret sämre enligt yr.no

Igår jobbade jag 5 timmar, det var en i personalen som blivit sjuk. Efter det så gick jag och H till Nydalasjön och jag tog ett dopp. Kallt men himla skönt efter att ha jobbat i värmen.
(och nej, jag dök inte i ;)


Min underbara frisör klippte till min lugg idag, den växer ju så fort så det var dags att klippa.

Före:
Efter:
Snart kommer H, han har varit på Bishops med sin kompis. Måste göra i ordning lite kvällsmat för jag har flyttpackat i flera timmar och börjar bli galet hungrig.
I morgon ska jag lägga upp lite bilder från när Nikki var här :)

June and Novas

... med Moonbabies har jag lyssnat på idag. Mycket bra album!
Och idag är det H's födelsedag! Grattis till min fina sambo-to-be! :)

Natt.

Din personlighetstyp:

Entusiastiska, kreativa och idealistiska. Kan göra nästan allt som intresserar dem. Socialt begåvade. Måste leva sitt liv i enlighet med sina värderingar. Entusiastiska inför nya idéer, men blir uttråkade av detaljer. Flexibla och öppna för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skådespelare, journalister, skribenter, musiker, konstnärer, konsulter, psykologer, entreprenörer, lärare, personalvetare, politiker, diplomater, TV-reportrar, marknadsförare, forskare, säljare, artister, präster, PR-ansvariga, sociologer, socialarbetare.

Stämmer rätt bra in på mig!

 

 


Sommarlov

Äntligen ledigt ett par veckor innan jobbet börjar. H åkte till Strömsund och blir där över helgen. Tur att jag får ha gosiga Nikki hos mig, så man inte känner sig alltför ensam.
Vi kom precis hem efter en skön långpromenad längs Nydalasjön. Det är så vackert och fridfullt där. Nikki doppade tassarna i vattnet, tror hon gillade det.
Kvällen ska ägnas åt att titta på någon film, H har lagt över en massa filmer åt mig på den portabla hårddisken.

RSS 2.0