positiva känslor

Idag är jag:
-trött (klev upp vid sjutiden) 
-hungrig
-produktiv (i alla fall fram till lunch)
-positiv
-faktiskt genuint intresserad av vår kommande organisationsanalys (C-uppsats)
-inspirerad

och 
-motiverad (lagom till terminens slut, hehe) :P

Sjuker

Japp. Feber, förkylning och illamående.. Blähh så tråååkigt!

Har sett tv-serier och sovit typ hela dagen..

5/5 - 11: thöörsdääyFödelsedagsmiddagen på Lottas i tisdags: Entrecoté med pommes frites, baconlindade haricot verts, sallad, friterade lökringar och vitlökssmör. Rekommenderas!


Har haft självstudier idag så efter att jag skrivit lite på rapporten åkte jag ner på stan och mötte upp darling. Vi köpte fika på Station och tog med oss det till kajen.Det syns inte men vi åt smörgås med pesto-och fetaoströra. Mumma!
ÄlvenJag i mina stora solisar. Måste köpa ett par nya, lite mer diskreta :PEfter vi varit på stan åkte jag hem till mig och provade kläder. Till min enorma glädje kom jag i min marinblå klänning som jag beställde från H&M förra året men då var den för liten. Men nu passar den :) Får nog bli nästa helgs festplagg då jag och Emma ska ut på krogen.

Nu ska jag laga någon mat och sen ska jag och Henke ut och jogga.
Bilder från påsk och valborg

Jepp. Lovade ju att visa foton från Strömsund men det hanns inte med innan det bar av till underbara Tornedalen. Så här får ni bilder från båda istället:


Strömsund
(Henke framför sin gamla gymnasieskola)Övertorneå
Mycket naturbilder, men vi gillar att vara ute i den :)Idag fyller man ju också hela 25 år, herregud vars tar tiden vägen egentligen? Firade i förskott när vi var hemma med en god tårta som mamma bakat plus att jag fick ett bidrag till att köpa nya löparskor. Fick även ett presentkort på IKEA av mina fina tornedalsflickor, använde upp det direkt när vi var i Haparanda i lördags. Blev fina saker till vår nya lägenhet :) Ikväll ska jag och Henke gå ut och äta en bit mat på Lottas - ska bli härligt :)


-*-


RSS 2.0