Dagen D

Eller egentligen skulle man kunna säga dagen R. R som i Robin Hood. För det heter den lilla, lilla valpen med de mest underbara ögonen. Jag är helt såld! Han flyttar till oss om ca 2 veckor. När man väl sitter där hos uppfödaren och får hålla den valp som ska bli ens nya familjemedlem är det plötsligt tomt i skallen. Tidigare hade man tusen frågor att ställa och när man väl sitter där minns man dem inte. Men efter att vi fikat så ställde vi en del frågor och det kändes som att vi ändå kom ihåg det viktigaste :) Robin var så söt där han satt i valplådan. När vi kom dit så kom han fram till oss, sträckte upp sina små tassar och tittade på oss. Hjärtat smälte på både mig och H.
Om två veckor flyttar han äntligen hem till oss. Innan dess är det en hel del saker som behöver införskaffas så det ska vi ta och fixa med i veckan.
Här är några bilder: 


Nyvaken Robin.
Så skönt att sova.
"Hej, äre mig ni tittar på?"
Funderar
Man blir fort trött när man bara är en liten valp.
Med kullsyskonen.
Så söta! 

Hoppas veckorna går fort nu så att vi äntligen får hem honom :)

Hösten är här

Och det innebär C-uppsats i skolan med trevlig och bra grupp, mörka kvällar med levande ljus och en god kopp te, fix i vår fina lägenhet, krispigt kalla (och tyvärr en hel del regniga) dagar, lite framtidsångest (mestadels rörande D-uppsats och PTP-tjänst), en utökning i familjen av det fyrbenta slaget m.m. Det händer en hel del, helt enkelt. 

Denna helg är jag gräsänka då sambo befinner sig i Jämtland. Känns konstigt att vara utan honom. Samtidigt får jag en hel del egentid med allt vad det innebär, kan vara nog så viktigt emellanåt. Hittills har jag pluggat lite KBT-teori, tränat, tittat på Gossip Girl säsong 1 och umgåtts med E som bjöd på gofika idag :) 

Vi har som sagt fixat lite i lägenheten, satte bland annat upp en tavelhylla i sovrummet, en hylla i köket samt en tavla i vardagsrummet. Så här blev resultatet:Kul att få det fint hemma. Nu ska jag återgå till min serie. Lovar att lägga upp lite bilder från Stockholmsresan vi gjorde i augusti någon dag. 


-*-
RSS 2.0