Långöra!

(Kaninmys på balkongen för en tid sedan).

Semester!

Äntligen tre veckors ledighet innan nionde terminen på psykologprogrammet tar sin början. Jag kan som inte fatta att om 9 månader är jag klar med utbildningen. Läskigt men skönt samtidigt. 

Nå, i alla fall. Gick av mitt sista dygnspass i fredags kl 12 och jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vara ledig. Alltså jag trivs bra på jobbet, så inte för den skull men det tar på krafterna med så långa pass som 20 timmar. Sju veckors slit är över. Hädanefter kommer jag att rycka in ibland och det trivs jag bra med. 

Har nog haft den bästa helgen på länge. Fredag blev god mat och film med sambo, lördag likaså. Hann även med ett träningspass igår. Idag har vi varit förbi J och A's lägenhet och vattnat deras blommor under tiden de är bortresta. Sedan gick vi till Gammlia och tittade på djuren samt njöt av det fina vädret. Det har verkligen varit varmt idag, för att vara i mitten av augusti. Blev en glass vid Axtorpet också. Sedan gick vi hem genom Lilljansskogen och åt västerbottensostpaj med skagenröra till middag. Inte tokigt alls :)


Jag utanför Ängens Pizzeria som för övrigt utsattes för en anlagd brand
nyligt. Jättetråkigt för de har Umeås godaste pizzor samt trevligaste personal. 
H och jag på Gammlia. 
Utsikt från Gammlia ner mot Haga och stan.Nej, that's all for now. Ska hoppa i säng strax för jag tänker mig en tidig morgon med morgonkaffe tillsammans med H. Sedan ett träningspass innan jag får besök av syster. 

-*-

ser ljuset i tunneln

dvs, jag har bara ett par pass kvar på jobbet innan det blir välförtjänt semester. i september drar skolan igång igen, sista året på psykologprogrammet (!). känns smått galet. innan dess ska vi förhoppningsvis hinna en sväng hem till tornedalen och sedan blir det stockholm och popaganda helgen 26-28 aug. underbart!

helgen ägnades åt vinkväll samt en snabb utgång på o´learys. mycket trevlig kväll som avslutades med ett besök på max, precis som sig bör när man varit på krogen. söndagen gick i seghetens tecken, men självförvållad huvudvärk ska man inte klaga på :)
vår lilla ezio har blivit lite förkyld. som den hönsmatte jag är (och för det faktum att förkylning hos kaniner väldigt lätt kan övergå i lunginflammation) fick jag smått panik, ringde veterinärjouren i vännäs (varför i h-vete har man ingen jour i umeå? alla har faktiskt inte bil! ). den tyska veterinären gav rådet att ge kanino en typ av ångbad med koksaltlösning, vilket jag gjorde två ggr och det verkade bli bättre med snuvan. han tycks må bra annars, äter hö och även lite pellets, inte riktigt i normala mängder men ändå. samt att han dricker vatten. så länge kaniner äter och dricker och inte verkar slöa så är det ingen fara, sa djursjukvårdaren på vet.stationen i vännäs när jag ringde dit i morse. vakade halva natten över min kanino, man blir ju så orolig när ens kelgris inte är helt frisk. nu håller vi tummarna för att han ska bli helt bra och det snart! 


nu blir det ännu ett avsnitt av "cityakuten", säsong 1. 

bild från i lördags, anna tog fotot.

RSS 2.0