23:e augusti 2010 - hemmahemma

Bestämde mig för att åka hem till Tornedalen några dagar. Riktigt skönt att vara hemma.
Nedan ser ni en bild på mig i farmors kofta, den är varm och skön att ha hemma :)






Den här fina 70-tals bordslampan fick jag av min snälla far, tror den kommer att passa fint i min lägenhet. Den är ju originell så risken minskar att någon har en likadan :)



Kommentarer
Postat av: Tanja

Svar:

Jag tycker faktiskt att man själv väljer att hamna i ett missbruk. För varje val man gör på vägen leder dit om man inte väljer att sätta stopp för det i tid.



Men självklart ska man få hjälp om man satt sig i ett missbruk. Men inte genom att tycka synd om sig själv i tv (vilket jag anser att han gjorde då han tog denna narkotikaspruta). Ska man ha hjälp så ska man även visa att man har lust att ändra på saker och ting.



Man sätter sig i alla möjliga olika situationer här i livet, politikerna kan underlätta eller försvåra ens förutsättningar att ta sig ur saker och ting men jag anser ändå att det mesta sitter i människan själv. Vill man så kan man, man kommer inte någonstans genom att tycka synd om sig själv.



Hemlös ska ingen vara, men jag bidrar inte med ett öre så länge man själv inte är villig att ta sig i kragen.



Ja, "Jag delar inte dina åsikter men jag är beredd att dö för din rätt att framföra dem." Trevligt med olika syner på saker och ting, det är det som skapar ett bra samhälle!

2010-08-26 @ 19:11:15
URL: http://tanzaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0