Mio hos "frisören" samt julpynt

I dag när jag var på djuraffären för att handla hö och pellets åt Mio så frågade jag hon som jobbade där om man kan klippa ner teddydvärgvädurar. Det gick bra om han bara är inomhus, vilket han ju är. Sagt och gjort, jag skred till verket och lille Mio var så snäll så snäll, trots att han säkert undrade vafan matte håller på med. Det blev inte helt jämnt och jag kom inte åt på magen och benen eftersom kaniner är så rädda om just dessa kroppsdelar. Så här blev resultatet i alla fall:


Och det här är all päls som jag klippte bort:

Sedan bestämde jag mig för att julpynta lite hemma. Det är dock första julen någonsin som jag inte ska spendera hemma i Övertorneå. Eftersom A inte kan ha så många dagar ledigt så att han kan följa med hem, så har vi bestämt att vi ska fira vår egen jul. Det ska bli så mysigt, även om det säkert kommer att kännas konstigt när jag inte är hemma. Sen har jag också sagt att jag kan jobba några dagar, känner att jag vill passa på att tjäna lite extra pengar innan praktiken drar igång och så i februari.

Så här mysigt fick jag det:

Och till sist, en lite skarpare bild på min lugg. Nu börjar jag vänja mig lite vid den:

Ha en bra kväll allihop! Jag ska se på Mammas pojkar och sen eventuellt träna.Jag har blivit med lugg

Mmm. Kände att jag var tvungen att göra någonting åt min långa och trista lugg. Här nedanför ser ni resultatet! Ovant, men jag är rätt nöjd. Det bästa är att det inte kostade en endaste krona, tydligen ingår det om man är kund hos Sjöbergs Trend.(OBS! Ignorera den dåliga bildkvalitén samt min glåmiga uppsyn. Sovit lite på sistone och det märks).


Kognitiv beteendeterapi

Yes, det har vi börjat med igår. Börjar egentligen kl 9, men bestämde mig för att vara i skolan i andra timmen. Svårt att ta sig ur sängen.. Det regnar ute och är dimmigt, fy fan.. Jag blir seriöst deprimerad av det här vädret.

En positiv sak är i alla fall att det är löning snart, får lite extra utöver CSN den här månaden eftersom jag jobbat. Behöver köpa en del saker, så jag och syster ska gå på stan i veckan och handla. Kanske fika någonstans också, det blir roligt.

Nej, ska snabba mig nu.


En trevlig kväll

Hej hopp.
Har precis kommit hem från en mycket trevlig kväll på Rött, med mina finaste psykologer T och M, samt N och S. Senare kom A och A förbi och skulle äta så de satt med oss. Jag åt husets goda hamburgare med ett glas rött vin till samt en bacardi breezer. Mums. Sen for vi till tvåmannakollektivet på Rågången för att äta efterrätt. Mysigt att sitta och prata och dricka kaffe. Min A var trött så han stannade hemma och spelade tv-spel. Han har köpt ett nytt spel: Assassin's Creed II, som bara är så sjukt snyggt och kul att spela. Ljuva X-box värld! :)

I morgon är jag och A bjudna på barndop, lilla Jolin ska döpas. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska med, det är ganska tidigt och jag skulle gärna vilja sova ut ordentligt.

Nu ska vi dricka lite glögg och.. spela förstås :)

Paus

I tentapluggandet med en kopp varm choklad med skummad mjölk och tända ljus.
Myspys :)


17:e november - tentaplugg / M*A*S*H

Det är typ det enda jag gör fram till fredag kl 09.00 då det är dags att skriva den. Hoppas verkligen att jag klarar den, vore så surt att ha en så stor tenta släpandes. Det regnar och blåser rått utomhus, att ta sig till och från gymmet på cykel var en pärs. Usch, är så vansinnigt less på regnet, vill ha SNÖ!

Den här DVD-boxen beställde jag från ginza.se igår:M*A*S*H - en gammal serie från 70-talet. Knasig humor och så gillar jag Alan Alda, han är grym!


Nej, nu ska jag koka kaffe och göra mig några mackor, sen är det dags att ta itu med slutet på övningstentan vi fick.


Mio äter frukost

Visst är han söt, mattes lilla kille?
Det här är min nya älskling

Musikern Adam Young! Det är hans musikprojekt Owl City jag citerade i förra inlägget (och i detta). Beroendeframkallande, ack så beroendeframkallande. Till den grad att jag ignorerar
svedan i ögonen och tröttheten i kroppen. Och psst, killen lider av insomnia. Man känner igen sig, onekligen."You would not believe your eyes
If ten million fireflies
Lit up the world as I fell asleep"November 2:nd

Helgen kom och gick lika fort. Fredag hade jag och A myskväll och han lagade sin goda köttfärssås med vitlök i, så himla gott är den :) Vi såg "Änglar och Demoner" som var okej men inte mer. Lördag jobbade jag sista passet och det var HUR LUGNT SOM HELST. När vi stack från Umeå hade vi kanske 15-20 st. ombord och på hemvägen var det kanske 6-7 st. som alla skulle till Härnösand. Tom buss hela vägen till Örnsköldsvik så jag kunde sitta och plugga lite diagnostik, lättförtjänta pengar minsann ;) En enda stackare till Umeå så man slet ju inte ihjäl sig direkt. 

I dag skulle jag begett mig till gymmet, men en åsyn av det hemska gråvädret gjorde att jag ångrade mig. Ska göra lite övningar här hemma och sedan plugga någon timme. Har en föreläsning om genus och diagnostik kl 13 och då ska herr K gå igenom McWilliams system vilket troligen blir väldigt intressant :) Hur genusdelen kommer in där vet jag inte riktigt men det visar sig.

Nej, nu ska jag göra lite styrkeövningar och sen blir det en god kopp kaffe!


"I'd like to make myself believe
that planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
Because my dreams are bursting at the seams"

[Owl City - Fireflies].


RSS 2.0