Midsommar m.m.

Har inte hunnit skriva här eftersom det varit så mycket jobb på bussarna. Idag och i morgon är jag ledig, efter 4 dagars intensivt jobb.

Midsommar kom och gick. Jag och A "firade" ute i Hissjö. Vi grillade fläskfilé och åt så mycket att vi gick och la oss efter maten. Båda var trötta och sega så det blev inte så mkt mer än att se en film och sen sova. Välbehövligt dock :)


MidsommarmatenJag är så sugen på att börja rida, antingen som medryttare på islandshäst i Tavelsjö eller på en av travarna ute i Hissjö. Pratade med han som äger travstona och han sa att hans döttrar skulle behöva någon som red dem ibland, de har rätt många hästar att ta hand om. Jag som hållit på med fd travare skulle tycka det var helt fantastiskt, även om islandshästarna också lockar.. Nå, får fundera lite. Hur som helst, har verkligen saknat att hålla på med hästar!


Som en avslutning på dagens inlägg får ni en bild av en glad, LEDIG kabinvärd:
Dagen

I dag fyller finaste Niklas år och jag, Marie och Simon fixade en picknick åt honom som födelsedagspresent. Det var verkligen jättemysigt att sitta utomhus och umgås. Goda baguetter med pesto och lite annat, färsk ananas, jordgubbar, choklad, tortillachips och en flaska rosévin. Mumma!


Och dagen till ära såg jag ut så här:

I morgon börjar jobbet så man borde väl börja avrunda så smått. Wish me luck at the E4!
This ain't a love song, this is goodbye

Helg på landet med hästar och regn, ack så vanvettigt mycket regn så man blir alldeles leds. Hästar att klappa är dock en humörhöjare av stort mått. Bra helg, trots regn med andra ord.

På onsdag börjar jobbet på linje 100 igen. Jag kommer knappt ihåg hur man använder biljettmaskinen, men det brukar ge sig ändå. Det mesta brukar lösa sig om man har ett vänligt leende och ett "jag har inte jobbat här så länge, så jag har inte riktigt koll på hur allt funkar" med sig.

Det känns som att jag inte har något vettigt att komma med alls. Den där blödande, påträngande lusten att skriva är fortfarande på rymmen. Kanske återkommer den, kanske inte. Till kursen i kreativt skrivande som börjar i mitten av juli skulle det vara önskvärt att den återvänt. Jag tänker ofta att riktigt bra texter handlar om det extravaganta, det speciella i tillvaron men kanske är det just vardagen man egentligen borde använda som inspirationskälla? Och göra det på ett ärligt, personligt sätt.

Nej. Jag ska cykla till Iksu och träna ett pass på gymmet, till tonerna av Scouting for girls - This ain't a love song.


Fynd

Denna fina tavla hade någon ställt utanför soprummet. Tyckte den passade perfekt i mitt kök, ovanför Ezios bur.


Slafen

Vi var på Comfort Möbler här i Umeå och köpte oss en 1.80 Continental-dubbelsäng. Dyr ja, men ack så skönt man sover i den.
Så här kommer den att se ut när bakstycket och kuddarna kommit (de var för tillfället slut i lager)

http://direktmobler.se.loopiadns.com/images/uploads/Z%C3%A4ng_Grand_Cont_med_Znits_gavel_capone300dpi.jpg

(bild från direktmobler.se)

Ny frisyr

Kortare blev det, men jag är rätt nöjd. Det växer ju ut fort iaf.
(ignorera min lite för djupa urringning :P)9 juni 2010

De här lediga dagarna har till största delen ägnats åt att inreda och fixa i lägenheten. Blev riktigt nöjd med allt. Nu är det bara balkongen som behöver få sig trall alternativt utematta och utemöbler.

Resultatet:


     
Och så Mr. Ezio Auditore Lönnmördarkanin som faktiskt ville låta sig fotas för en gångs skull

 RSS 2.0