Glömde ju...

att berätta att det visst skett stora förändringar. Min älskade kanin Mio blev akut sjuk efter jul och jag tvingades ta bort honom. Så himla sorgligt och synd på en så fin kaninkille. Däremot har jag och Anders (eller jag) skaffat en ny kille, en svart normalhårad dvärgvädur som vi har döpt till Ezio, efter lönnmördarkaraktären i tv-spelet Assassin's Creed II. Namnet passar honom jättebra, han är en liten assassin :)


2010 har börjat

Och jag är sämst på att uppdatera. Men det ska bli bättring, lovar :)

Sitter i skolan och skriver på en debattartikel som vi ska ha ett seminarium om på torsdag. Kursen heter "Kommuniktion i yrke och undervisning" och det är pedagogiska institutionen som håller i den. Därmed är det ett lite annorlunda upplägg på kursen, med seminarier och praktiska övningar. Skönt att slippa salstentor för ett tag nu!

Praktikperioden närmar sig med stormsteg och jag ska ju vara på Barn och ungdomspsykiatrin uppe i Kalix, så jag kommer att bo hemma i 15 veckor. Det kommer att kännas konstigt minst sagt, men skönt att bo lite biligare. Har även hyrt ut min fina lägenhet till en trevlig tjej som går termin 1 på psykologprogrammet, ska försöka sälja lite kursböcker åt henne sen. Två flugor i en smäll.

Annars händer det inte jättemycket, bor med Anders ute på landet och det är så mysigt! Fina omgivningar och lugnt och skönt. Man är ju en byatjej ändå :)


Nu ska jag skriva en liten stund till, sedan ska jag iväg på ett möte med studierektorn. Hejs!RSS 2.0